Català   |   Castellano   |   English
Gravat al Làser i Fresa.
Serigrafia.
Segells de Goma.
Etiquetes adhesives.
Senyalitzacions i Rètols.

Productes
Frontals de maquinaria
Plaques
Sinòptics i Esquemes
Segells de Goma
Etiquetes autoadhesives i vinils de tall
Polsadors/Selectors
Regles i regletes
Rètols, Lletres Retallades i Banderoles
Senyals
Plaques de Característiques
Plaques Bústia
Rotulació Vehicles
Trofeus
Marcatge de peces
Treballs amb metacrilats i policarbonats
 

Esquemes de Màquines   +info

Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. Entre d'altres serveis oferim A Gravats Gravimón estem especialitzats en els gravats amb làser i el marcatge làser d'inox i alumini. Amb la nostra tecnologia oferim la impresió d'esquemes de màquines en diferents materials i diferents tècniques de marcatge. Entre les més utilitzades destaquen el marcatge amb fresa, amb làser, la serigrafia i la impressió digital. També podem realitzar acabats com els forats per talandres, avellanats o tota mena de cantells bisel·lats, arrodonits o el que el client necessiti per al seu esquema de màquina.

Esquemes de màquines

El que ens fa diferents és que tenim moltes tecnologies de gravats diferents i molta experiència en els diferents formats. Podem fer gravats amb làser, gravats en acer, marcatge amb fresa, marcatge làser d'Inox, segells de goma personalitzats o etiquetes adhesives personalitzades. L'experiència acumulada en totes aquestes tècniques ens permet donar resposta al client per moltes necessitats diferenciades, des de marcatge làser fins a esquemes de màquines o impressió sobre tota mena de segells de goma personalitzats. Els treballs que fem per la indústria incorporen totes les necessitats dels nostres clients, com són els forats per subjecció, avellanats o els cantells bisel·lats o arrodonits. També oferim als nostres clients adhesivat posterior per impresions en formats rígids . El nostre producte és un producte final, preparat per a ser utilitzat directament sense manipulacions posteriors.
Un sinòptic és una representació gràfica sobre un suport, d'un esquema de funcionament, per exemple d'una planta de producció, d'una xarxa de trens, etc, on mitjançant leds, indicadors i textes es reflexa l'estat, a temps real, l'estat de les instal.lacions a supervisar.
Fabriquem sinòptics i esquemes de qualsevol mida, estandars o personalitzats.


Es poden fabricar sinòptics i esquemes amb tota mena de materials. Els més habituals són:
- Alumini
- Acer Inoxidable
- Metacrilat
- Plàstic
- Vinil

A més poden incorporar:
- Mecanitzats per adaptar-hi polsadors, leds, pantalles tàctils, etc.
- Logotips o textes.

Les tècniques de marcatge més utilitzades són:
- Fresa
- Làser
- Serigrafia
- Impressió Digital.

També s'hi poden realitzar acabats especials com:
-Forats per Taladres.
- Avellanats
- Cantells Bisel·lats
- Cantells Arrodonits
- Adhesivat Posterior

Veieu alguns exemples

Sinòptic d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat. Sinòptic d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat.
Esquema alumini anoditzat, gravat, pintat, taladres i cantells arrodonits. Esquema alumini anoditzat, gravat, pintat, taladres i cantells arrodonits.
Esquema alumini anoditzat, gravat, pintat, taladres i cantells arrodonits. Esquema alumini anoditzat, gravat, pintat, taladres i cantells arrodonits.
Sinòptic serigrafiat en alumini anoditzat i mecanitzat leds. Sinòptic serigrafiat en alumini anoditzat i mecanitzat leds.
Esquema en plàstic (PVC) gravat amb autoadhesiu per darrere. Esquema en plàstic (PVC) gravat amb autoadhesiu per darrere.
Sinòptic gravat en alumini anoditzat, pintat a 2 colors. Sinòptic gravat en alumini anoditzat, pintat a 2 colors.
Sinòptic d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat. Esquema alumini anoditzat, gravat, pintat, taladres i cantells arrodonits. Esquema alumini anoditzat, gravat, pintat, taladres i cantells arrodonits. Sinòptic serigrafiat en alumini anoditzat i mecanitzat leds. Esquema en plàstic (PVC) gravat amb autoadhesiu per darrere. Sinòptic gravat en alumini anoditzat, pintat a 2 colors.
 
Tanca la fotografia
Galeria fotografica
Oui som  |  Productes  |  Serveis  |  On som  |  Contacta
Desenvolupat per Calidae
Gravats Gravimon S.L · C/Besòs, 10 Nau 2 · 08170 Pol. Ind. Can Buscarons de Baix · Montornès del Vallès
Tel. +34 93 572 24 44 · Fax +34 93 572 25 04 · gravimon@gravatsgravimon.com © Copyright 2018
© Copyright Gravats Gravimon S.L.: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Gravats Gravimon S.L. o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Gravats Gravimon S.L. Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. A Gravats Gravimon S.L. realitzem:Gravats Gravimon és una empresa especialitzada en Esquemes de Màquines. Les nostres sol·lucions s'apliquen en diferents sectors com ara la indústria química, farmacéutica, ferroviària, fabricants de maquinària, publicitat, entre molts altres. Oferim un servei ràpid i personalitzat que s'ajusta a les necessitats de cada client. Entre molts altres serveis a Gravats Gravimon li oferim Gravats en Inox , Regles d'Inox , Frontals d'Ascensors , Marcatge de Plaques, Gravats de Plaques de Característiques , Marcatge Làser d'Inox , Gravats de Plaques , Frontals de Maquinària Personalitzats i Esquemes de Màquines. Si necessita més informació no dubti en contactar-nos i l'assessorarem.