Català   |   Castellano   |   English
Gravat al Làser i Fresa.
Serigrafia.
Segells de Goma.
Etiquetes adhesives.
Senyalitzacions i Rètols.

Productes
Frontals de maquinaria
Plaques
Sinòptics i Esquemes
Segells de Goma
Etiquetes autoadhesives i vinils de tall
Polsadors/Selectors
Regles i regletes
Rètols, Lletres Retallades i Banderoles
Senyals
Plaques de Característiques
Plaques Bústia
Rotulació Vehicles
Trofeus
Marcatge de peces
Treballs amb metacrilats i policarbonats
 
Sinòptics i Esquemes
Un sinòptic és una representació gràfica sobre un suport, d'un esquema de funcionament, per exemple d'una planta de producció, d'una xarxa de trens, etc, on mitjançant leds, indicadors i textes es reflexa l'estat, a temps real, l'estat de les instal.lacions a supervisar.
Fabriquem sinòptics i esquemes de qualsevol mida, estandars o personalitzats.


Es poden fabricar sinòptics i esquemes amb tota mena de materials. Els més habituals són:
- Alumini
- Acer Inoxidable
- Metacrilat
- Plàstic
- Vinil

A més poden incorporar:
- Mecanitzats per adaptar-hi polsadors, leds, pantalles tàctils, etc.
- Logotips o textes.

Les tècniques de marcatge més utilitzades són:
- Fresa
- Làser
- Serigrafia
- Impressió Digital.

També s'hi poden realitzar acabats especials com:
-Forats per Taladres.
- Avellanats
- Cantells Bisel·lats
- Cantells Arrodonits
- Adhesivat Posterior

Veieu alguns exemples

Sinòptic d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat. Sinòptic d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat.
Esquema alumini anoditzat, gravat, pintat, taladres i cantells arrodonits. Esquema alumini anoditzat, gravat, pintat, taladres i cantells arrodonits.
Esquema alumini anoditzat, gravat, pintat, taladres i cantells arrodonits. Esquema alumini anoditzat, gravat, pintat, taladres i cantells arrodonits.
Sinòptic serigrafiat en alumini anoditzat i mecanitzat leds. Sinòptic serigrafiat en alumini anoditzat i mecanitzat leds.
Esquema en plàstic (PVC) gravat amb autoadhesiu per darrere. Esquema en plàstic (PVC) gravat amb autoadhesiu per darrere.
Sinòptic gravat en alumini anoditzat, pintat a 2 colors. Sinòptic gravat en alumini anoditzat, pintat a 2 colors.
Sinòptic d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat. Esquema alumini anoditzat, gravat, pintat, taladres i cantells arrodonits. Esquema alumini anoditzat, gravat, pintat, taladres i cantells arrodonits. Sinòptic serigrafiat en alumini anoditzat i mecanitzat leds. Esquema en plàstic (PVC) gravat amb autoadhesiu per darrere. Sinòptic gravat en alumini anoditzat, pintat a 2 colors.
 
Tanca la fotografia
Galeria fotografica
Oui som  |  Productes  |  Serveis  |  On som  |  Contacta
Desenvolupat per Calidae
Gravats Gravimon S.L · C/Besòs, 10 Nau 2 · 08170 Pol. Ind. Can Buscarons de Baix · Montornès del Vallès
Tel. +34 93 572 24 44 · Fax +34 93 572 25 04 · gravimon@gravatsgravimon.com © Copyright 2017
© Copyright Gravats Gravimon S.L.: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Gravats Gravimon S.L. o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Gravats Gravimon S.L. Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. A Gravats Gravimon S.L. realitzem:Gravats Gravimon és una empresa especialitzada en Esquemes de Màquines. Abarquem sectors tan amplis com la indústria química i farmacèutica, ferroviària, fabricació de maquinària, elèctricitat, caldereria, alimentària i transport, passant pel món de la ferreteria i publicitat. Un servei ràpid i personalitzat són les claus per cobrir les necessitats dels nostres clients. A Gravats Gravimon hi trobarà serveis varis del sector com ara Regles d'Alumini , Gravats , Plaques de Característiques d'Alumini , Marcatge d'Inox, Regles , Regles d'Inox , Regles d'Alumini , Marcatge de Peces a més de Esquemes de Màquines. Si dessitja més informació, no dubti en contactar-nos.