Català   |   Castellano   |   English
Gravat al Làser i Fresa.
Serigrafia.
Segells de Goma.
Etiquetes adhesives.
Senyalitzacions i Rètols.

Productes
Frontals de maquinaria
Plaques
Sinòptics i Esquemes
Segells de Goma
Etiquetes autoadhesives i vinils de tall
Polsadors/Selectors
Regles i regletes
Rètols, Lletres Retallades i Banderoles
Senyals
Plaques de Característiques
Plaques Bústia
Rotulació Vehicles
Trofeus
Marcatge de peces
Treballs amb metacrilats i policarbonats
 

Frontals d'Ascensors   +info

Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. Entre d'altres serveis oferim A Gravats Gravimón fem tota mena de gravats professionals per a maquinària i indústria. Una de les nostres especialitats són els frontals d'ascensors i en general frontals de maquinària personalitzats. Els podem fabricar en tota mena de materials com l'alumini, l'àcer inoxidable o el plàstic o el policarbonat. Podem incorporar-hi relleus i forats per adaptar-hi tota mena de pulsadors, leds, pantalles o qualsevol mena de dispositiu o sensor. Utilitzem per als nostres frontals personalitzats d'ascensor o de maquinària diverses tècniques de marcatge, depenent del resultat final que vulgui el client, la presència i el cost que hagi de tenir el frontal. Podem incorporar logotips, textos, llegendes o allò que faci falta. Utilitzant fresa, làser, serigrafia, sorrejat o impressió digital aconseguim diferents presentacions i durabilitat. Els nostres frontals de maquinària personalitzats i els nostres frontals d'ascensors presenten forats per taladres, avellanats o aquells acabats necessaris per al client.

Frontals de maquinària

El que ens diferencia és que tenim moltes tecnologies de gravats diferents. Podem fer gravats amb làser, gravats en inox, marcatge amb fresa, marcatge d'alumini, segells de goma personalitzats o etiquetes adhesives personalitzades. L'experiència acumulada en totes aquestes tècniques ens permet donar resposta al client per moltes necessitats diferents, des de marcatge làser fins a esquemes de màquines o impressió sobre tota mena de suports rígids. Els nostres treballs per la indústria incorporen totes les necessitats dels nostres clients, com són els forats per taladres, avellanats o els cantells bisel·lats o arrodonits. També oferim als nostres clients impresions en formats rígids amb adhesivat posterior, de manera que el nostre producte és un producte final, preparat per a ser utilitzat directament sense manipulacions posteriors.
Fabricació de frontals per maquinària de qualsevol mida, estandars o personalitzats.

Es poden fabricar amb tota mena de materials. Els més habituals són:
- Alumini
- Acer Inoxidable
- Plàstic
- Policarbonat

A més poden incorporar:
- Mecanitzats per adaptar-hi polsadors, leds, pantalles tàctils, potenciòmetres, etc.
- Logotips o textes d'identificació de la màquina o equip.

Les tècniques de marcatge més utilitzades són:
- Fresa
- Làser
- Serigrafia
- Sorrejat
- Impressió Digital.

Als frontals s'hi poden realitzar acabats especials com:
- Forats per Taladres.
- Avellanats
- Cantells Bisel·lats
- Cantells Arrodonits
- Adhesivat Posterior

Veieu alguns exemples:

Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat de multitud de logotips. Frontal d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat de multitud de logotips.
Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip. Frontal d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip.
Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip. Frontal d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip.
Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logos. Frontal d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logos.
Frontal d\'Acer Inoxidable, mecanizat i gravat al Láser. Frontal d'Acer Inoxidable, mecanizat i gravat al Láser.
Sinòptic d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat. Sinòptic d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat.
Frontal de plàstic fons negre, lletres gravades en blanc y forats mecanitzats. Frontal de plàstic fons negre, lletres gravades en blanc y forats mecanitzats.
Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip. Frontal d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip.
Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat de multitud de logotips. Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip. Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip. Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logos. Frontal d\'Acer Inoxidable, mecanizat i gravat al Láser. Sinòptic d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat. Frontal de plàstic fons negre, lletres gravades en blanc y forats mecanitzats. Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip.
 
Tanca la fotografia
Galeria fotografica
Oui som  |  Productes  |  Serveis  |  On som  |  Contacta
Desenvolupat per Calidae
Gravats Gravimon S.L · C/Besòs, 10 Nau 2 · 08170 Pol. Ind. Can Buscarons de Baix · Montornès del Vallès
Tel. +34 93 572 24 44 · Fax +34 93 572 25 04 · gravimon@gravatsgravimon.com © Copyright 2018
© Copyright Gravats Gravimon S.L.: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Gravats Gravimon S.L. o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Gravats Gravimon S.L. Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. A Gravats Gravimon S.L. realitzem:Gravats Gravimon estem especialitzats en Frontals d'Ascensors. Abarquem sectors tan amplis com la indústria química i farmacèutica, ferroviària, fabricació de maquinària, elèctricitat, caldereria, alimentària i transport, passant pel món de la ferreteria i publicitat. Oferim un servei ràpid i personalitzat que s'ajusta a les necessitats de cada client. Entre molts altres serveis a Gravats Gravimon li oferim Gravats en Acer Inoxidable , Etiquetes Adhesives Personalitzades , Etiquetes , Plaques de Característiques Personalitzades, Impressió sobre Suports Rígids , Marcatge Làser , Marcatge de Peces de Plàstic , Frontals de Maquinària Personalitzats i Frontals d'Ascensors. Si necessita més informació no dubti en contactar-nos i l'assessorarem.