Català   |   Castellano   |   English
Gravat al Làser i Fresa.
Serigrafia.
Segells de Goma.
Etiquetes adhesives.
Senyalitzacions i Rètols.

Productes
Frontals de maquinaria
Plaques
Sinòptics i Esquemes
Segells de Goma
Etiquetes autoadhesives i vinils de tall
Polsadors/Selectors
Regles i regletes
Rètols, Lletres Retallades i Banderoles
Senyals
Plaques de Característiques
Plaques Bústia
Rotulació Vehicles
Trofeus
Marcatge de peces
Treballs amb metacrilats i policarbonats
 

Frontals de Maquinària Personalitzats   +info

Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. Entre d'altres serveis oferim A Gravats Gravimón fem tota mena de gravats professionals per a maquinària i indústria. Una de les nostres especialitats són els frontals d'ascensors i en general frontals de maquinària personalitzats. Els podem fabricar en tota mena de materials com l'alumini, l'àcer inoxidable o el plàstic o el policarbonat. Podem incorporar-hi relleus i forats per adaptar-hi tota mena de pulsadors, leds, pantalles o qualsevol mena de dispositiu o sensor. Utilitzem per als nostres frontals personalitzats d'ascensor o de maquinària diverses tècniques de marcatge, depenent del resultat final que vulgui el client, la presència i el cost que hagi de tenir el frontal. Podem incorporar logotips, textos, llegendes o allò que faci falta. Utilitzant fresa, làser, serigrafia, sorrejat o impressió digital aconseguim diferents presentacions i durabilitat. Els nostres frontals de maquinària personalitzats i els nostres frontals d'ascensors presenten forats per taladres, avellanats o aquells acabats necessaris per al client.

Frontals de maquinària

El que ens diferencia és que tenim moltes tecnologies de gravats diferents. Podem fer gravats amb làser, gravats en inox, marcatge amb fresa, marcatge d'alumini, segells de goma personalitzats o etiquetes adhesives personalitzades. L'experiència acumulada en totes aquestes tècniques ens permet donar resposta al client per moltes necessitats diferents, des de marcatge làser fins a esquemes de màquines o impressió sobre tota mena de suports rígids. Els treballs que fem per la indústria incorporen totes les necessitats dels nostres clients, com són els forats per subjecció, avellanats o els cantells bisel·lats o arrodonits. També oferim als nostres clients adhesivat posterior per impresions en formats rígids . El nostre producte és un producte final, preparat per a ser utilitzat directament sense manipulacions posteriors.
Fabricació de frontals per maquinària de qualsevol mida, estandars o personalitzats.

Es poden fabricar amb tota mena de materials. Els més habituals són:
- Alumini
- Acer Inoxidable
- Plàstic
- Policarbonat

A més poden incorporar:
- Mecanitzats per adaptar-hi polsadors, leds, pantalles tàctils, potenciòmetres, etc.
- Logotips o textes d'identificació de la màquina o equip.

Les tècniques de marcatge més utilitzades són:
- Fresa
- Làser
- Serigrafia
- Sorrejat
- Impressió Digital.

Als frontals s'hi poden realitzar acabats especials com:
- Forats per Taladres.
- Avellanats
- Cantells Bisel·lats
- Cantells Arrodonits
- Adhesivat Posterior

Veieu alguns exemples:

Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat de multitud de logotips. Frontal d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat de multitud de logotips.
Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip. Frontal d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip.
Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip. Frontal d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip.
Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logos. Frontal d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logos.
Frontal d\'Acer Inoxidable, mecanizat i gravat al Láser. Frontal d'Acer Inoxidable, mecanizat i gravat al Láser.
Sinòptic d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat. Sinòptic d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat.
Frontal de plàstic fons negre, lletres gravades en blanc y forats mecanitzats. Frontal de plàstic fons negre, lletres gravades en blanc y forats mecanitzats.
Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip. Frontal d'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip.
Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat de multitud de logotips. Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip. Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip. Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logos. Frontal d\'Acer Inoxidable, mecanizat i gravat al Láser. Sinòptic d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat. Frontal de plàstic fons negre, lletres gravades en blanc y forats mecanitzats. Frontal d\'alumini anoditzat, mecanitzat, gravat i pintat logotip.
 
Tanca la fotografia
Galeria fotografica
Oui som  |  Productes  |  Serveis  |  On som  |  Contacta
Desenvolupat per Calidae
Gravats Gravimon S.L · C/Besòs, 10 Nau 2 · 08170 Pol. Ind. Can Buscarons de Baix · Montornès del Vallès
Tel. +34 93 572 24 44 · Fax +34 93 572 25 04 · gravimon@gravatsgravimon.com © Copyright 2018
© Copyright Gravats Gravimon S.L.: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Gravats Gravimon S.L. o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Gravats Gravimon S.L. Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. A Gravats Gravimon S.L. realitzem:Gravats Gravimon estem especialitzats en Frontals de Maquinària Personalitzats. Les nostres sol·lucions s'apliquen en diferents sectors com ara la indústria química, farmacéutica, ferroviària, fabricants de maquinària, publicitat, entre molts altres. Un servei ràpid i personalitzat són les claus per cobrir les necessitats dels nostres clients. Entre molts altres serveis a Gravats Gravimon li oferim Marcatge de Plaques de Característiques , Marcatge de Plaques , Marcatge de Peces , Marcatge de Plàstic, Etiquetes , Esquemes de Màquines , Gravats de Plaques , Marcatge de Plaques i Frontals de Maquinària Personalitzats. Si necessita més informació no dubti en contactar-nos i l'assessorarem.