Catalā   |   Castellano   |   English
Gravat al Lāser i Fresa.
Serigrafia.
Segells de Goma.
Etiquetes adhesives.
Senyalitzacions i Rčtols.

Productes
Frontals de maquinaria
Plaques
Sinōptics i Esquemes
Segells de Goma
Etiquetes autoadhesives i vinils de tall
Polsadors/Selectors
Regles i regletes
Rčtols, Lletres Retallades i Banderoles
Senyals
Plaques de Característiques
Plaques Bústia
Rotulaciķ Vehicles
Trofeus
Marcatge de peces
Treballs amb metacrilats i policarbonats
 

Gravats de Plāstics   +info

Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb lāser i fresa sobre qualsevol suport. Entre d'altres serveis oferim A Gravats Gravimķn estem especialitzats en tota mena de gravats amb lāser i altres tecnologies d'impressiķ sobre suports rígids. Tenim la maquināria necessāria per fer gravats de plāstics, gravats en acer inoxidable, gravats en alumini, marcatge lāser de peces, marcatge amb fresa o serigrafia o impresiķ digital. Grācies a la nostra capacitat d'adaptar-nos a cada necessitat, podem oferir als nostres clients la tecnologia d'impressiķ més convenient per a cada cas particular ja que estem preparats per realitzar-les totes. Marcatge de peces de plāstic, marcatge de metacrilat o gravats amb lāser. A Gravats Gravimķn podem oferir-li tota mena de gravats i impressions, de manera que la única cosa que cal és escollir el format que millor s'adapta a les necessitats concretes de cada cas.

Gravats amb Lāser. Marcatge Lāser.

El que ens diferencia és que tenim moltes tecnologies de gravats diferents. Podem fer gravats amb lāser, gravats en inox, marcatge amb fresa, marcatge d'alumini, segells de goma personalitzats o etiquetes adhesives personalitzades. L'experičncia acumulada en totes aquestes tčcniques ens permet donar resposta al client per moltes necessitats diferents, des de marcatge lāser fins a esquemes de māquines o impressiķ sobre tota mena de suports rígids. Els nostres treballs per la indústria incorporen totes les necessitats dels nostres clients, com sķn els forats per taladres, avellanats o els cantells biselˇlats o arrodonits. També oferim als nostres clients impresions en formats rígids amb adhesivat posterior, de manera que el nostre producte és un producte final, preparat per a ser utilitzat directament sense manipulacions posteriors.
Marcatge de plaques de qualsevol mida i color, estandars o personalitzades.

Es poden fabricar amb tota mena de materials. Els més habituals sķn:
- Alumini
- Acer Inoxidable
- Plāstic
- Metacrilˇlat

Les tčcniques de marcatge més utilitzades sķn:
- Fresa
- Lāser
- Serigrafia
- Sorrejat
- A l'Ācid (Gravat Químic)

A les plaques es poden realitzar acabats especials com:
- Forats per Taladres.
- Cantells Biselˇlats
- Cantells Arrodonits
- Adhesivat Posterior

Veieu alguns exemples:

Placa alumini anoditzat, gravat amb fresa, inclou logo. Placa alumini anoditzat, gravat amb fresa, inclou logo.
Placa alumini anoditzat negre, gravat amb fresa amb taladres Placa alumini anoditzat negre, gravat amb fresa amb taladres
Placa alumini anoditzat, gravat amb fresa, inclou logo. Placa alumini anoditzat negre, gravat amb fresa amb taladres
 
Tanca la fotografia
Galeria fotografica
Oui som  |  Productes  |  Serveis  |  On som  |  Contacta
Desenvolupat per Calidae
Gravats Gravimon S.L ˇ C/Besōs, 10 Nau 2 ˇ 08170 Pol. Ind. Can Buscarons de Baix ˇ Montornčs del Vallčs
Tel. +34 93 572 24 44 ˇ Fax +34 93 572 25 04 ˇ gravimon@gravatsgravimon.com © Copyright 2018
© Copyright Gravats Gravimon S.L.: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny grāfic, codi font, logotips, marques, etc... sķn titularitat i propietat de exclusiva de Gravats Gravimon S.L. o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducciķ, modificaciķ, distribuciķ o manipulaciķ sense la corresponent autoritzaciķ de Gravats Gravimon S.L. Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb lāser i fresa sobre qualsevol suport. A Gravats Gravimon S.L. realitzem:Gravats Gravimon és una empresa especialitzada en Gravats de Plāstics. Abarquem sectors tan amplis com la indústria química i farmacčutica, ferroviāria, fabricaciķ de maquināria, elčctricitat, caldereria, alimentāria i transport, passant pel mķn de la ferreteria i publicitat. Un servei rāpid i personalitzat sķn les claus per cobrir les necessitats dels nostres clients. Entre molts altres serveis a Gravats Gravimon li oferim Marcatge , Segells de Goma Personalitzats , Marcatge d'Alumini , Etiquetes Adhesives Personalitzades, Marcatge d'Acer Inoxidable , Segells , Marcatge de Peces , Gravats en Alumini i Gravats de Plāstics. Si necessita més informaciķ no dubti en contactar-nos i l'assessorarem.