Català   |   Castellano   |   English
Gravat al Làser i Fresa.
Serigrafia.
Segells de Goma.
Etiquetes adhesives.
Senyalitzacions i Rètols.

Productes
Frontals de maquinaria
Plaques
Sinòptics i Esquemes
Segells de Goma
Etiquetes autoadhesives i vinils de tall
Polsadors/Selectors
Regles i regletes
Rètols, Lletres Retallades i Banderoles
Senyals
Plaques de Característiques
Plaques Bústia
Rotulació Vehicles
Trofeus
Marcatge de peces
Treballs amb metacrilats i policarbonats
 

Marcatge de Plàstic   +info

Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. Entre d'altres serveis oferim A Gravats Gravimón estem especialitzats en tota mena de gravats amb làser i altres tecnologies d'impressió sobre suports rígids. Tenim la maquinària necessària per fer gravats de plàstics, gravats en acer inoxidable, gravats en alumini, marcatge làser de peces, marcatge amb fresa o serigrafia o impresió digital. Gràcies a la nostra capacitat d'adaptar-nos a cada necessitat, podem oferir als nostres clients la tecnologia d'impressió més convenient per a cada cas particular ja que estem preparats per realitzar-les totes. Marcatge de peces de plàstic, marcatge de metacrilat o gravats amb làser. A Gravats Gravimón podem oferir-li tota mena de gravats i impressions, de manera que la única cosa que cal és escollir el format que millor s'adapta a les necessitats concretes de cada cas.

Gravats amb Làser. Marcatge Làser.

El que ens fa diferents és que tenim moltes tecnologies de gravats diferents i molta experiència en els diferents formats. Podem fer gravats amb làser, gravats en acer, marcatge amb fresa, marcatge làser d'Inox, segells de goma personalitzats o etiquetes adhesives personalitzades. L'experiència acumulada en totes aquestes tècniques ens permet donar resposta al client per moltes necessitats diferenciades, des de marcatge làser fins a esquemes de màquines o impressió sobre tota mena de segells de goma personalitzats. Els treballs que fem per la indústria incorporen totes les necessitats dels nostres clients, com són els forats per subjecció, avellanats o els cantells bisel·lats o arrodonits. També oferim als nostres clients adhesivat posterior per impresions en formats rígids . El nostre producte és un producte final, preparat per a ser utilitzat directament sense manipulacions posteriors.
Marcatge de plaques de qualsevol mida i color, estandars o personalitzades.

Es poden fabricar amb tota mena de materials. Els més habituals són:
- Alumini
- Acer Inoxidable
- Plàstic
- Metacril·lat

Les tècniques de marcatge més utilitzades són:
- Fresa
- Làser
- Serigrafia
- Sorrejat
- A l'Àcid (Gravat Químic)

A les plaques es poden realitzar acabats especials com:
- Forats per Taladres.
- Cantells Bisel·lats
- Cantells Arrodonits
- Adhesivat Posterior

Veieu alguns exemples:

Placa alumini anoditzat, gravat amb fresa, inclou logo. Placa alumini anoditzat, gravat amb fresa, inclou logo.
Placa alumini anoditzat negre, gravat amb fresa amb taladres Placa alumini anoditzat negre, gravat amb fresa amb taladres
Placa alumini anoditzat, gravat amb fresa, inclou logo. Placa alumini anoditzat negre, gravat amb fresa amb taladres
 
Tanca la fotografia
Galeria fotografica
Oui som  |  Productes  |  Serveis  |  On som  |  Contacta
Desenvolupat per Calidae
Gravats Gravimon S.L · C/Besòs, 10 Nau 2 · 08170 Pol. Ind. Can Buscarons de Baix · Montornès del Vallès
Tel. +34 93 572 24 44 · Fax +34 93 572 25 04 · gravimon@gravatsgravimon.com © Copyright 2018
© Copyright Gravats Gravimon S.L.: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Gravats Gravimon S.L. o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Gravats Gravimon S.L. Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. A Gravats Gravimon S.L. realitzem:Gravats Gravimon és una empresa especialitzada en Marcatge de Plàstic. Abarquem sectors tan amplis com la indústria química i farmacèutica, ferroviària, fabricació de maquinària, elèctricitat, caldereria, alimentària i transport, passant pel món de la ferreteria i publicitat. Oferim un servei ràpid i personalitzat que s'ajusta a les necessitats de cada client. A Gravats Gravimon hi trobarà serveis varis del sector com ara Marcatge de Metacrilat , Plaques de Característiques d'Inox , Plaques , Gravats en Acer, Vinils de Tall per Maquinària , Gravats en Acer Inoxidable , Marcatge Làser , Frontals de Maquinària Personalitzats a més de Marcatge de Plàstic. Si dessitja més informació, no dubti en contactar-nos.