Catalā   |   Castellano   |   English
Gravat al Lāser i Fresa.
Serigrafia.
Segells de Goma.
Etiquetes adhesives.
Senyalitzacions i Rčtols.

Productes
Frontals de maquinaria
Plaques
Sinōptics i Esquemes
Segells de Goma
Etiquetes autoadhesives i vinils de tall
Polsadors/Selectors
Regles i regletes
Rčtols, Lletres Retallades i Banderoles
Senyals
Plaques de Característiques
Plaques Bústia
Rotulaciķ Vehicles
Trofeus
Marcatge de peces
Treballs amb metacrilats i policarbonats
 
Regles i regletes
Fabricaciķde regles, regletes i cintes metāl.liques estandars o personalitzades.

Els materials més habituals sķn:
- Alumini
- Acer Inoxidable
- Ferro
- Plāstic (PVC)
- Metacrilat
- Policarbonat.

Les tčcniques de marcatge més habituals sķn mitjanįant:
- Lāser.
- Fresa.
- Serigrafia

Estem especiaitzats en la fabricaciķi marcatge de regles i llarguers de grans dimensions.Regle d\'acer inoxidable, gravat al láser, amb taladres. Regle d'acer inoxidable, gravat al láser, amb taladres.
Regle i regleta d\'alumini anoditzat negre, gravat al láser, amb forats. Regle i regleta d'alumini anoditzat negre, gravat al láser, amb forats.
Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa
Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa
Regle de 3 metres duralumini a 2 nivells sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini a 2 nivells sorrejat gravat amb fresa
Marcatge Lāser de Regles
Marcatge Lāser de Regles
Marcatge Lāser de Regles
Marcatge Lāser de Regles
Marcatge Lāser de Regles
Marcatge Lāser de Regles
Marcatge Lāser de Regles
Marcatge Lāser de Regles
Marcatge Lāser de Regles
Marcatge Lāser de Regles
Marcatge Lāser de Regles
Regle d\'acer inoxidable, gravat al láser, amb taladres. Regle i regleta d\'alumini anoditzat negre, gravat al láser, amb forats. Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini a 2 nivells sorrejat gravat amb fresa Marcatge Lāser de Regles Marcatge Lāser de Regles Marcatge Lāser de Regles Marcatge Lāser de Regles Marcatge Lāser de Regles Marcatge Lāser de Regles Marcatge Lāser de Regles Marcatge Lāser de Regles Marcatge Lāser de Regles Marcatge Lāser de Regles Marcatge Lāser de Regles
 
Tanca la fotografia
Galeria fotografica
Oui som  |  Productes  |  Serveis  |  On som  |  Contacta
Desenvolupat per Calidae
Gravats Gravimon S.L ˇ C/Besōs, 10 Nau 2 ˇ 08170 Pol. Ind. Can Buscarons de Baix ˇ Montornčs del Vallčs
Tel. +34 93 572 24 44 ˇ Fax +34 93 572 25 04 ˇ gravimon@gravatsgravimon.com © Copyright 2017
© Copyright Gravats Gravimon S.L.: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny grāfic, codi font, logotips, marques, etc... sķn titularitat i propietat de exclusiva de Gravats Gravimon S.L. o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducciķ, modificaciķ, distribuciķ o manipulaciķ sense la corresponent autoritzaciķ de Gravats Gravimon S.L. Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb lāser i fresa sobre qualsevol suport. A Gravats Gravimon S.L. realitzem:Gravats Gravimon estem especialitzats en Marcatge Lāser de Regles. Abarquem sectors tan amplis com la indústria química i farmacčutica, ferroviāria, fabricaciķ de maquināria, elčctricitat, caldereria, alimentāria i transport, passant pel mķn de la ferreteria i publicitat. Oferim un servei rāpid i personalitzat que s'ajusta a les necessitats de cada client. A Gravats Gravimon hi trobarā serveis varis del sector com ara Marcatge de Metacrilat , Marcatge de Plaques , Impressiķ , Marcatge de Plaques, Gravats de Plāstics , Gravats en Inox , Marcatge de Plaques , Marcatge de Plāstic a més de Marcatge Lāser de Regles. Si dessitja més informaciķ, no dubti en contactar-nos.