Català   |   Castellano   |   English
Gravat al Làser i Fresa.
Serigrafia.
Segells de Goma.
Etiquetes adhesives.
Senyalitzacions i Rètols.

Productes
Frontals de maquinaria
Plaques
Sinòptics i Esquemes
Segells de Goma
Etiquetes autoadhesives i vinils de tall
Polsadors/Selectors
Regles i regletes
Rètols, Lletres Retallades i Banderoles
Senyals
Plaques de Característiques
Plaques Bústia
Rotulació Vehicles
Trofeus
Marcatge de peces
Treballs amb metacrilats i policarbonats
 
Regles i regletes
Fabricacióde regles, regletes i cintes metàl.liques estandars o personalitzades.

Els materials més habituals són:
- Alumini
- Acer Inoxidable
- Ferro
- Plàstic (PVC)
- Metacrilat
- Policarbonat.

Les tècniques de marcatge més habituals són mitjançant:
- Làser.
- Fresa.
- Serigrafia

Estem especiaitzats en la fabricaciói marcatge de regles i llarguers de grans dimensions.Regle d\'acer inoxidable, gravat al láser, amb taladres. Regle d'acer inoxidable, gravat al láser, amb taladres.
Regle i regleta d\'alumini anoditzat negre, gravat al láser, amb forats. Regle i regleta d'alumini anoditzat negre, gravat al láser, amb forats.
Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa
Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa
Regle de 3 metres duralumini a 2 nivells sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini a 2 nivells sorrejat gravat amb fresa
Regles d'Alumini
Regles d'Alumini
Regles d'Alumini
Regles d'Alumini
Regles d'Alumini
Regles d'Alumini
Regles d'Alumini
Regles d'Alumini
Regles d'Alumini
Regles d'Alumini
Regles d'Alumini
Regle d\'acer inoxidable, gravat al láser, amb taladres. Regle i regleta d\'alumini anoditzat negre, gravat al láser, amb forats. Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini a 2 nivells sorrejat gravat amb fresa Regles d'Alumini Regles d'Alumini Regles d'Alumini Regles d'Alumini Regles d'Alumini Regles d'Alumini Regles d'Alumini Regles d'Alumini Regles d'Alumini Regles d'Alumini Regles d'Alumini
 
Tanca la fotografia
Galeria fotografica
Oui som  |  Productes  |  Serveis  |  On som  |  Contacta
Desenvolupat per Calidae
Gravats Gravimon S.L · C/Besòs, 10 Nau 2 · 08170 Pol. Ind. Can Buscarons de Baix · Montornès del Vallès
Tel. +34 93 572 24 44 · Fax +34 93 572 25 04 · gravimon@gravatsgravimon.com © Copyright 2017
© Copyright Gravats Gravimon S.L.: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Gravats Gravimon S.L. o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Gravats Gravimon S.L. Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. A Gravats Gravimon S.L. realitzem:Gravats Gravimon estem especialitzats en Regles d'Alumini. Les nostres sol·lucions s'apliquen en diferents sectors com ara la indústria química, farmacéutica, ferroviària, fabricants de maquinària, publicitat, entre molts altres. Un servei ràpid i personalitzat són les claus per cobrir les necessitats dels nostres clients. A Gravats Gravimon hi trobarà serveis varis del sector com ara Marcatge Làser de Regles , Gravats en Alumini , Etiquetes , Frontals de Maquinària Personalitzats, Vinils , Impressió sobre Suports Rígids , Segells de Goma Personalitzats , Vinils a més de Regles d'Alumini. Si dessitja més informació, no dubti en contactar-nos.