Català   |   Castellano   |   English
Gravat al Làser i Fresa.
Serigrafia.
Segells de Goma.
Etiquetes adhesives.
Senyalitzacions i Rètols.

Productes
Frontals de maquinaria
Plaques
Sinòptics i Esquemes
Segells de Goma
Etiquetes autoadhesives i vinils de tall
Polsadors/Selectors
Regles i regletes
Rètols, Lletres Retallades i Banderoles
Senyals
Plaques de Característiques
Plaques Bústia
Rotulació Vehicles
Trofeus
Marcatge de peces
Treballs amb metacrilats i policarbonats
 

Regles d'Inox   +info

Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. Entre d'altres serveis oferim Fabriquem tota mena de regles, regletes i cintes metàl·liques de mesurar, tant estandars com personalitzades. Normalment els materials utilitzats són l'alumini, l'acer inoxidable, el ferro o diferents polimers com el plàstic, el metacrilat o el policarbonat. Depenent dels casos i les necessitats del client, podem utilitzar diferents tècniques de marcatge, com el làser, la fresa o la serigrafia. Tenim experiència en la fabricació de regles de grans dimensions.

Marcatge Làser de Regles

El que ens fa especials és que tenim moltes tecnologies de gravats diferents. Podem fer gravats en acer inoxidable, marcatge amb fresa, marcatge d'alumini, segells de goma personalitzats o etiquetes adhesives personalitzades. L'experiència acumulada en totes aquestes tècniques ens permet donar resposta al client per moltes necessitats diferents, des de regles d'alumini fins a esquemes de màquines o impressió sobre tota mena de suports rígids. Els treballs que fem per la indústria incorporen totes les necessitats dels nostres clients, com són els forats per subjecció, avellanats o els cantells bisel·lats o arrodonits. També oferim als nostres clients adhesivat posterior per impresions en formats rígids . El nostre producte és un producte final, preparat per a ser utilitzat directament sense manipulacions posteriors.
Fabricacióde regles, regletes i cintes metàl.liques estandars o personalitzades.

Els materials més habituals són:
- Alumini
- Acer Inoxidable
- Ferro
- Plàstic (PVC)
- Metacrilat
- Policarbonat.

Les tècniques de marcatge més habituals són mitjançant:
- Làser.
- Fresa.
- Serigrafia

Estem especiaitzats en la fabricaciói marcatge de regles i llarguers de grans dimensions.Regle d\'acer inoxidable, gravat al láser, amb taladres. Regle d'acer inoxidable, gravat al láser, amb taladres.
Regle i regleta d\'alumini anoditzat negre, gravat al láser, amb forats. Regle i regleta d'alumini anoditzat negre, gravat al láser, amb forats.
Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa
Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa
Regle de 3 metres duralumini a 2 nivells sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini a 2 nivells sorrejat gravat amb fresa
Regles d'Inox
Regles d'Inox
Regles d'Inox
Regles d'Inox
Regles d'Inox
Regles d'Inox
Regles d'Inox
Regles d'Inox
Regles d'Inox
Regles d'Inox
Regles d'Inox
Regle d\'acer inoxidable, gravat al láser, amb taladres. Regle i regleta d\'alumini anoditzat negre, gravat al láser, amb forats. Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini sorrejat gravat amb fresa Regle de 3 metres duralumini a 2 nivells sorrejat gravat amb fresa Regles d'Inox Regles d'Inox Regles d'Inox Regles d'Inox Regles d'Inox Regles d'Inox Regles d'Inox Regles d'Inox Regles d'Inox Regles d'Inox Regles d'Inox
 
Tanca la fotografia
Galeria fotografica
Oui som  |  Productes  |  Serveis  |  On som  |  Contacta
Desenvolupat per Calidae
Gravats Gravimon S.L · C/Besòs, 10 Nau 2 · 08170 Pol. Ind. Can Buscarons de Baix · Montornès del Vallès
Tel. +34 93 572 24 44 · Fax +34 93 572 25 04 · gravimon@gravatsgravimon.com © Copyright 2018
© Copyright Gravats Gravimon S.L.: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Gravats Gravimon S.L. o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Gravats Gravimon S.L. Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. A Gravats Gravimon S.L. realitzem:Gravats Gravimon estem especialitzats en Regles d'Inox. Les nostres sol·lucions s'apliquen en diferents sectors com ara la indústria química, farmacéutica, ferroviària, fabricants de maquinària, publicitat, entre molts altres. Un servei ràpid i personalitzat són les claus per cobrir les necessitats dels nostres clients. Entre molts altres serveis a Gravats Gravimon li oferim Vinils de Tall per Maquinària , Gravats de Plaques , Plaques de Característiques Personalitzades , Gravats amb Làser, Etiquetes Adhesives Personalitzades , Regles d'Alumini , Gravats de Plaques , Marcatge de Peces i Regles d'Inox. Si necessita més informació no dubti en contactar-nos i l'assessorarem.