Català   |   Castellano   |   English
Gravat al Làser i Fresa.
Serigrafia.
Segells de Goma.
Etiquetes adhesives.
Senyalitzacions i Rètols.

Productes
Frontals de maquinaria
Plaques
Sinòptics i Esquemes
Segells de Goma
Etiquetes autoadhesives i vinils de tall
Polsadors/Selectors
Regles i regletes
Rètols, Lletres Retallades i Banderoles
Senyals
Plaques de Característiques
Plaques Bústia
Rotulació Vehicles
Trofeus
Marcatge de peces
Treballs amb metacrilats i policarbonats
 

Segells de Goma Personalitzats   +info

Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. Entre d'altres serveis oferim A Gravats Gravimon fem segells de goma personalitzats . Els fem en diferents mides i models i tenim un servei de creació de segells de goma ràpid i efectiu, amb entrega immediata. A Gravats Gravimón estem especialitzats en gravats en acer inoxidable, marcatge amb fresa, marcatge d'alumini i gravats amb làser. Amb l'experiència acumulada durant anys, podem generar segells de goma personalitzats amb molta eficiència i velocitat.

Segells de Goma Personalitzats

El que ens fa especials és que tenim moltes tecnologies de gravats diferents. Podem fer gravats en acer inoxidable, marcatge amb fresa, marcatge d'alumini, segells de goma personalitzats o etiquetes adhesives personalitzades. L'experiència acumulada en totes aquestes tècniques ens permet donar resposta al client per moltes necessitats diferents, des de regles d'alumini fins a esquemes de màquines o impressió sobre tota mena de suports rígids. Els nostres treballs per la indústria incorporen totes les necessitats dels nostres clients, com són els forats per taladres, avellanats o els cantells bisel·lats o arrodonits. També oferim als nostres clients impresions en formats rígids amb adhesivat posterior, de manera que el nostre producte és un producte final, preparat per a ser utilitzat directament sense manipulacions posteriors.
Fabricació de segells de goma en diferentes mides i models.

Servei ràpid, entrega immediata.

Envieu-nos el vostre disseny via e-mail a gravimon@gravatsgravimon.com.

Consulteu els models amb les corresponents mides a l'arxiu adjunt "segells.PDF"

Consulteu els productes d'oferta a l'arxiu "Ofertes 2008.PDF" adjunt.

Segells de Goma Personalitzats
Segells de Goma Personalitzats
Segells de Goma Personalitzats
Segells de Goma Personalitzats
Segells de Goma Personalitzats
Segells de Goma Personalitzats
Segells de Goma Personalitzats Segells de Goma Personalitzats Segells de Goma Personalitzats Segells de Goma Personalitzats Segells de Goma Personalitzats Segells de Goma Personalitzats
pdf  Segells
pdf  Ofertes 2008
 
Tanca la fotografia
Galeria fotografica
Oui som  |  Productes  |  Serveis  |  On som  |  Contacta
Desenvolupat per Calidae
Gravats Gravimon S.L · C/Besòs, 10 Nau 2 · 08170 Pol. Ind. Can Buscarons de Baix · Montornès del Vallès
Tel. +34 93 572 24 44 · Fax +34 93 572 25 04 · gravimon@gravatsgravimon.com © Copyright 2018
© Copyright Gravats Gravimon S.L.: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Gravats Gravimon S.L. o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Gravats Gravimon S.L. Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. A Gravats Gravimon S.L. realitzem:Gravats Gravimon estem especialitzats en Segells de Goma Personalitzats. Abarquem sectors tan amplis com la indústria química i farmacèutica, ferroviària, fabricació de maquinària, elèctricitat, caldereria, alimentària i transport, passant pel món de la ferreteria i publicitat. Oferim un servei ràpid i personalitzat que s'ajusta a les necessitats de cada client. Entre molts altres serveis a Gravats Gravimon li oferim Frontals de Maquinària Personalitzats , Marcatge Làser , Plaques , Marcatge de Peces, Marcatge d'Inox , Marcatge d'Acer Inoxidable , Gravats de Plàstics , Gravats en Inox i Segells de Goma Personalitzats. Si necessita més informació no dubti en contactar-nos i l'assessorarem.