Català   |   Castellano   |   English
Gravat al Làser i Fresa.
Serigrafia.
Segells de Goma.
Etiquetes adhesives.
Senyalitzacions i Rètols.

Productes
Frontals de maquinaria
Plaques
Sinòptics i Esquemes
Segells de Goma
Etiquetes autoadhesives i vinils de tall
Polsadors/Selectors
Regles i regletes
Rètols, Lletres Retallades i Banderoles
Senyals
Plaques de Característiques
Plaques Bústia
Rotulació Vehicles
Trofeus
Marcatge de peces
Treballs amb metacrilats i policarbonats
 

Vinils de Tall per Maquinària   +info

Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. Entre d'altres serveis oferim A Gravats Gravimon ens hem especialitzat en l'etiquetatge industrial i professional, destacant l'ús de tota mena de suports. Gràcies a la nostra experiència podem fabricar etiquetes adhesives personalitzades i tota mena de vinils de tall per maquinària. Les etiquetes les fabriquem de qualsevol mida, color i material. Podem usar diferents suports, com el vinil, el policarbonat o el paper. En el cas que sigui necessària la durabilitat de l'etiqueta, les etiquetes adhesives personalitzades de gravats gravimón poden acabar-se amb un laminat de PVC o policarbonat que les protegira i n'allargarà la vida útil. Les etiquetes es poden mecanitzar posteriorment per incloure forats o entregar-les retallades en qualsevol format que sigui necessari. Consulteu-nos sobre vinils de tall per maquinària.

Etiquetes Adhesives Personalitzades

El que ens diferencia és que tenim moltes tecnologies de gravats diferents. Podem fer gravats amb làser, gravats en inox, marcatge amb fresa, marcatge d'alumini, segells de goma personalitzats o etiquetes adhesives personalitzades. L'experiència acumulada en totes aquestes tècniques ens permet donar resposta al client per moltes necessitats diferents, des de marcatge làser fins a esquemes de màquines o impressió sobre tota mena de suports rígids. Els nostres treballs per la indústria incorporen totes les necessitats dels nostres clients, com són els forats per taladres, avellanats o els cantells bisel·lats o arrodonits. També oferim als nostres clients impresions en formats rígids amb adhesivat posterior, de manera que el nostre producte és un producte final, preparat per a ser utilitzat directament sense manipulacions posteriors.

Fabricació de tota mena d'etiqueta autoadhesiva, de qualsevol mida, color i material.
Les etiquetes poden realitzar-se en diferents materials com:
- Vinil
- Policarbonat
- Plàstic (PVC)
- Paper

Poden presentar diferents acabats en funció del grau de protecció que es desitja:

-Laminat PVC
-Laminat Policarbonat

Les etiquetes que fabriquem un cop impreses es poden:

- Retallar
- Mecanitzar amb forats, rectangles, etc.
- Laminar per protegir la impressió
- Incorporar a un transportador

Veieu algun exemple:Vinil de tall amb transportador Vinil de tall amb transportador
Senyal de prohibició Senyal de prohibició
Senyal de prohibició Senyal de prohibició
Adhesius Adhesius
Etiqueta autoadhesiva indicadora dels riscos Etiqueta autoadhesiva indicadora dels riscos
Triangles adhesius Triangles adhesius
Etiquetes adhesives Etiquetes adhesives
Vinil de tall amb transportador Senyal de prohibició Senyal de prohibició Adhesius Etiqueta autoadhesiva indicadora dels riscos Triangles adhesius Etiquetes adhesives
 
Tanca la fotografia
Galeria fotografica
Oui som  |  Productes  |  Serveis  |  On som  |  Contacta
Desenvolupat per Calidae
Gravats Gravimon S.L · C/Besòs, 10 Nau 2 · 08170 Pol. Ind. Can Buscarons de Baix · Montornès del Vallès
Tel. +34 93 572 24 44 · Fax +34 93 572 25 04 · gravimon@gravatsgravimon.com © Copyright 2018
© Copyright Gravats Gravimon S.L.: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Gravats Gravimon S.L. o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Gravats Gravimon S.L. Gravats Gravimon S.L. és una empresa especialitzada en el marcatge i gravat amb làser i fresa sobre qualsevol suport. A Gravats Gravimon S.L. realitzem:Gravats Gravimon estem especialitzats en Vinils de Tall per Maquinària. Abarquem sectors tan amplis com la indústria química i farmacèutica, ferroviària, fabricació de maquinària, elèctricitat, caldereria, alimentària i transport, passant pel món de la ferreteria i publicitat. Un servei ràpid i personalitzat són les claus per cobrir les necessitats dels nostres clients. Entre molts altres serveis a Gravats Gravimon li oferim Frontals , Marcatge de Metacrilat , Gravats de Plàstics , Marcatge d'Alumini, Etiquetes , Gravats amb Làser , Regles d'Inox , Regles d'Alumini i Vinils de Tall per Maquinària. Si necessita més informació no dubti en contactar-nos i l'assessorarem.